لطفا حتما قبل از رزرو، جهت اطلاع از ظرفیت و دریافت لینک رزرو با یکی روش های زیر با ما تماس بگیرید:
02188681167
چهره منطقه رودبار قصران در اوایل قرن جاری چیزی شبیه نقاشی های کلاسیک اروپایی بود، که در آن تصویری از یک روستا در دامنه کوه با منظره ای سر سبز و آفتابی که در حال غروب به پشت کوه می رفت با مردمی که چهره شان رضایت از اوضاع شان را نوید می داد را تداعی می کرد. این چهره ساده اما دوست داشتنی به سرعت در پس حرکت ایران به سمت صنعتی شدن دچار تغییر شد. با عقد قرارداد توسعه معادن، آلمانی ها برای اکتشاف و استخراج معادن منطقه رودبار قصران به شمال تهران آمدند. همین مهندسان آلمانی بودند که اولین گزارش ها را درباره اسکی در کوه های حاجی آباد شمشک نوشتند. تفریح آلمانی های مستقر در شمشک این شد که برای اسکی به کوه های اطراف بروند. اما از بد روزگار حادثه ریزش بهمن باعث کشته شدن چند نفر در حین اسکی شد و دولت وقت ایران برای جلوگیری از تکرار حادثه تا چند سال اسکی بازی در شمشک را ممنوع کرد. البته این ممنوعیت زیاد طول نکشید و این بار شمشک به عنوان پیست استاندارد اسکی از سوی دولت مورد حمایت قرار گرفت و تجهیز این پیست از همان موقع آغاز شد. از سال 1327 تا 1337 که اولین تله اسکی در شمشک نصب شد، کم کم نام این پیست در میان دوست داران اسکی زمزمه شد و با افزایش امکانات ورزشی این پیست بزرگ بود که پای دوستداران اسکی بیش از پیش به شمشک باز شد. با مطرح شدن نام شمشک، وزارت دربار تصمیم گرفت تا اقامتگاهی زمستانی برای خانواده سلطنتی در نزدیکی پیست ایجاد کند. بعدها این مجموعه هتل جهانگردی شمشک نامیده شد و با قرار گرفتن در زمره هتل های جهانگردی در اختیار عموم مردم قرار گرفت. هتل شمشک علاوه بر اینکه به خاطر قدمت اش جزو جاذبه های تاریخی منطقه شمشک به شمار می رود، مهم ترین محل اقامت و مهمانسرای جهانگردی در نزدیکی پیست شمشک نیز است. بعد از هتل گاجره و هتل دیزین شمشک دومین هتل ایرانگردی جهانگردی است که در حاشیه پیست های بین المللی اسکی در کشورمان به ارائه خدمات اقامتی به دوستداران اسکی می پردازد. بسیاری از اسکی بازان در انتخاب محل استقرارشان به نزدیکی یا دور بودن هتل از پیست توجه ویژه ای دارند برای همین است که هتل شمشک دیزین انتخاب اول اقامت در پیست های شمشک و دربندسر است. جهت رزرو هتل جهانگردی شمشک تهران با شماره تلفن هتل شمشک 02188681167 تماس بگیرید. در نزدیکی شمشک هتل های دیگری نیز وجود دارد که در این گزارش به آن ها نیز اشاره خواهد شد.
برای علاقمندان به اسکی، شمشک آنقدر مشهور معروف است که شاید چشم بسته هم مسیرش را بروند و برگردند. ولی همه که اسکی باز حرفه ای نیستند! پس اگر برایتان سوال پیش آمده که شمشک کجاست؟ همچنان این متن را دنبال کنید. شمشک 12 کیلومتر بعد از فشم است. از روی نقشه شمشک را می توانید به راحتی پیدا کنید اما برای آنکه راحت تر به شمشک برسید بهترین مسیر این است که از اتوبان هایی مانند شهید بابایی یا شهید باقری به جاده لشگرک در شمال شرق تهران بروید و این جاده را تا بعد از اوشان فشم ادامه دهید. در مجموع فاصله تهران تا شمشک چیزی در حدود 59 کیلومتر است.
اگر زمانی قرار بود معادن ذغال سنگ باعث توسعه شمشک شوند، این روزها پیست اسکی شمشک به تنهایی باعث رونق کسب و کار و زندگی در این شهر کوچک شده است. این پیست اسکی مقصد گردشگرانی است که عموما از تهران و در روز هایی که امکان اسکی وجود داشته باشد خود را به شمشک می رسانند. شمشک اولین پیست اسکی در ایران است که امکان اسکی شبانه در آن فراهم شده و از همین بابت است که زمان فعالیتش نسبت به دیگر پیست های اسکی طولانی تر می باشد. پیست اسکی شمشک از سال 1375 به عنوان دومین پیست اسکی بین المللی کشورمان به ثبت رسیده است. این پیست هم اکنون دارای 2 تله سيژ، 3 تله اسكی بشقابی و 2 تله اسكی چكشی است. ارتفاع بلند ترین نقطه پیست از سطح دریا 3050 متر است. زمان بازگشایی پیست اسکی شمشک بسته به شرایط آب و هوایی و میزان بارش برف در پیست است. معمولا این زمان در اواخر آذرماه است و بعد از آن پیست تا اوایل بهار سال بعد هم فعالیت خواهد داشت. پیدا کردن آدرس پیست اسکی شمشک اصلا سخت نیست، همین که به شهر شمشک برسید بیش از 99 درصد راه را رفته اید. پیست شمشک در سمت راست شهر شمشک و پیست دربند سر در سمت غرب این شهر قرار گرفته است.
پیست اسکی دربندسر از نظر جایگاه بعد از دیزین و شمشک، سومین پیست منطقه به شمار می رود ولی از نظر سن و سال از همه جوان تر است. برای همین تلاش می کند جوان تر ها را با خود همراه کند. پیست دربندسر هم در منطقه شمشک واقع است. پس اگر به شمشک رفتید و دوست نداشتید به پیست شمشک بروید می توانید دربندسر را انتخاب کنید. فاصله تقریبی پیست دربندسر از شمشک 12 کیلومتر است پس برای پیدا کردن آدرس پیست اسکی دربندسر به مشکل برنخواهید خورد. زمان فعالیت پیست دربندسر هم مانند پیست شمشک از اواخر پاییز شروع می شود و تا اوایل فصل بهار ادامه می یابد و همه چیز برای ادامه فعالیت پیست بستگی به شرایط آب و هوایی دارد. این پیست علاوه بر تلکه کابین 12 نفره، 7 دستگاه تله اسکی و تله سیژ دارد. این امکانات در فصل تابستان در اختیار طبیعت گردانی که می خواهند از زیبایی های طبیعی و کوه های دربند سر استفاده کنند قرار می گیرد.
روزهای تعطیل، آخر هفته ها یا اصلا هر وقت که توانستید چند نفر را که مثل خودتان عاشق تجربه اسکی در پیست شمشک هستند را پیدا کنید، می توانید در تور اسکی شمشک که اغلب یک روزه و از صبح تا شب برگزار می شود، حضور یابید. تور شمشک به دلیل نزدیکی به تهران و فاصله نه چندان زیادش از پایتخت مشتری های زیادی دارد. اصولا تور اسکی تهران شامل گزینه هایی مانند دیزین، شمشک، دربند سر، آبعلی و توچال می شود. علاوه بر حضور در تورهای اسکی، اگر علاقه دارید که اسکی را نیز به صورت حرفه ای آموزش ببینید، می توانید به شمشک بیاید و در دوره های آموزشی مدرسه اسکی پیست شمشک ثبت نام کنید. همچنین برای اسکی در شمشک اگر یادتان رفت که وسایل لازم را به همراه بیاورید یا به توصیه مدیران تورها برای سفر مجهز به پیست اسکی گوش نکرده اید، چندان نگران نباشید، در پیست اسکی شمشک فروشگاه وسایل اسکی وجود دارد. همچنین در پیست دربندسر رستوان و کافی شاپ نوسازی است که نمای چوبی آن کاملا به چشم می آید. این رستوران نیز بخشی را به عنوان فروشگاه لوازم اسکی در نظر گرفته است و می توانید وسایلی را که نتوانسته اید قبل از سفر تهیه کنید را از آنجا بخرید.
داشتن امکانات رفاهی و اقامتی یکی از اولین نشانه های یک پیست اسکی خوب است. در اطراف پیست بین المللی شمشک نیز چند هتل و رستوران وجود دارد که مسافران اصلی اش را ورزشکاران رشته اسکی و کوهنوردان تشکیل می دهد. هتل های شمشک شامل هتل شمشک، هتل میگون و هتل بارین است. اما اصلی ترین و نزدیک ترین هتل به پیست شمشک، هتل زیبای شمشک است. برای اقامت در این هتل باید این نکته را به خاطر داشته باشید که هتل شمشک پارکینگ بزرگی دارد پس اگر با وسیله شخصی به شمشک آمده اید، نگران محل مناسب پارک خودرو خود نباشید. برای رزرو هتل در شمشک و اطمینان از این موضوع که اتاق خالی برای اقامت شما در هتل های شمشک وجود دارد، با این شماره 02188681167 تماس بگیرید.
ساختمان هتل بارین شمشک یک شاهکار معماری است که در سال 90 توانست رتبه دوم جایزه معمار را از آن خود کند و جایزه بین المللی طرح نوین جهانی شیکاگو را به دست آورد. طراحان هتل بارین با الهام از خانه های اسکیمویی این هتل 10 طبقه را طراحی کرده اند. برای همین است که از هتل بارین با نام هتل اسکیمویی شمشک نیز نام برده می شود. این هتل با نمایی یک دست سفید و چهره ای متخلل یادآور بافت استخوانی است، شباهت زیادی به ساختمان های نسل آینده در فیلم های علمی و تخیلی دارد. معماری داخلی هتل بارین که نام دیگرش هتل گل یخ شمشک است، مطابق با ساخت درونی یک خانه اسکیمویی بوده و از این بابت یک استثنای معماری در میان هتل های کوهستانی ایران به شمار می رود. از پنجره های هتل منظره زیبای کوه های اطراف دیده می شود.